Actueel Reglement Modules
Ervaring Afwerking Reservatie

Missie


FOTO G-niek heeft geen studio en doet enkel en alleen lokatie fotografie buiten vanaf februari/maart tot december, als het weer dat toelaat tenminste, dus maw als het niet regent, vriest of sneeuwt en de temperatuur boven de 12° C is. Om snel info en contact te zoeken werken we onder andere via Sociale Media (messenger en/of instagram), maar ook via mail of telefonisch kan. Als er vooraf of tijdens de shoot geen goede verstandhouding heerst, heeft FOTO G-niek het recht om de shoot ten allen tijde te annuleren of te weigeren en om alles te blokkeren. Indien u een afspraak voor een fotoreportage maakt met FOTO G-niek wordt verondersteld dat u dit Reglement aanvaardt en respecteert.

ARTIKEL 1

Door het laten nemen van foto's verbindt de gefotografeerde er zich toe alle rechten af te staan aan FOTO G-niek tenzij men kan bewijzen dat alle foto's en de werktijd werden betaald.

Wie via vakantieveilingen 1 foto wint, wint de genomen tijd van besprekingen vooraf en opname (totaal 45’) en 1 foto digitaal in jpeg : alle andere genomen foto's moeten betaald worden. Bij het reservatieproces betaal je een voorschot van €50,- (incl. btw) op rekeningnummer BE68 4395 1428 8134. Dit bedrag krijg je terug of wordt verrekend binnen 3 dagen na de shoot. Kom je niet of te laat opdagen, dan geldt deze €50,- als schadevergoeding. Het is niet verplicht alle genomen foto's aan te kopen. Het is aangewezen vooraf te zeggen of u al dan niet, buiten uw gewonnen foto, meerdere foto's of een volledige shoot gaat doen. Wie een voorschot van 50 euro heeft betaald heeft voorrang voor een nieuwe afspraak te maken als een shoot om wat voor redenen niet kan doorgaan. Wie voor een terugbetaling niet reageert binnen de 5 werkdagen heeft geen recht meer op een teruggave.

Wie na de reservatie binnen de 3 dagen geen voorschot heeft betaald heeft in principe geen recht meer op een fotoshoot.

Indien u ingaat op een offerte krijg je zo vlug mogelijk de opties met prijzen aangeboden.

ARTIKEL 2

Elke soort genomen foto is in eerste instantie ‘privé’. Er mag geen enkele foto op het internet verschijnen zonder het logo en het medeweten van de fotograaf ! Foto's die niet werden betaald werden geacht mogen gebruikt te worden als reclame voor deze website.

ARTIKEL 3

De lokatie(s) wordt/worden gekozen door de fotograaf, de gefotografeerde kiest de kledij.

ARTIKEL 4

De gefotografeerde krijgt zo snel mogelijk de afgesproken foto(’s).

ARTIKEL 5

Alle foto’s in hoogste resolutie kunnen worden aangekocht. U koopt immers dan alle copyrights op die manier af.

ARTIKEL 7

Afdrukken kunnen worden aangekocht via de website www.guyroelandt.be - afwerking.

ARTIKEL 8

Vooraleer de shoot effectief doorgaat wordt duidelijk nog eens afgesproken : tijdstip, waar en welke soort foto’s worden genomen : 1 dag voor de gemaakte afspraak belt de te fotograferen persoon naar de fotograaf 0473 788 206 of de shoot effectief al dan niet kan doorgaan.


Aanmelden | Registreren - Copyright © 2024 Guy Roelandt - GSM: 0473 78 82 06 - E-mail: info@guyroelandt.be - Connect op  Facebook | Twitter - Webdevelopment door FW4