Actueel Reglement Modules
Ervaring Afwerking Reservatie

Missie


FOTO G-niek heeft geen studio en doet enkel en alleen lokatie fotografie buiten als het weer dat toelaat dus maw als het niet regent en de temperatuur boven de 12° C is. Er wordt dan samen gekeken naar een passende datum. FOTO G-niek heeft de eindbeslissing of de fotosessie effectief kan doorgaan. Eens een offerte wordt goedgekeurd en een Factuur wordt betaald kan het bedrag niet meer worden teruggestort. Een eventuele terugstorting van het geld is slechts mogelijk als de gefotografeerde binnen de 24u na datum van factuur de shoot zelf schriftelijk annuleert. In uitzonderlijke gevallen als FOTO G-niek niet meer kan fotograferen kan de gefotografeerde 1/5 van het betaalde en reeds geboekte factuurbedrag teruggestort krijgen. Bijkomend dit in acht nemen aub :

ARTIKEL 1

Door het laten nemen van foto's verbindt de gefotografeerde er zicht toe alle rechten af te staan aan FOTO G-niek tenzij men kan bewijzen dat de foto's en het werk werden betaald.

Wie via vakantieveilingen 1 foto wint kan de andere genomen foto's én tijdsduur bijkopen. Wie niet is geďnteresseerd dient onmiddellijk 'Neen' te zeggen en niet achteraf.

ARTIKEL 2

Elke soort genomen foto is in eerste instantie ‘privé’. Er mag geen enkele foto op het internet verschijnen zonder het logo en het medeweten van de fotograaf ! Foto's die niet werden betaald werden geacht mogen gebruikt te worden als reclame voor deze website.

ARTIKEL 3

De lokaties worden gekozen door de fotograaf, de gefotografeerde kiest de kledij.

ARTIKEL 4

De gefotografeerde krijgt zo snel mogelijk de afgesproken foto's.

ARTIKEL 5

De gefotografeerde krijgt gratis 4 foto's in hoogste resolutie gekozen door de fotograaf maar wel voorzien van het logo van de fotograaf.

ARTIKEL 6

Alle foto’s in RAW kunnen worden aangekocht. U koopt immers dan alle copyrights op die manier af

ARTIKEL 7

Afdrukken kunnen worden aangekocht via de website www.guyroelandt.be - afwerking.

ARTIKEL 8

Vooraleer de shoot effectief doorgaat wordt duidelijk nog eens afgesproken : tijdstip, waar en welke soort foto’s worden genomen : 1 dag voor de gemaakte afspraak belt de te fotograferen persoon naar de fotograaf 0473 788 206 of de shoot effectief al dan niet kan doorgaan.


Aanmelden | Registreren - Copyright © 2019 Guy Roelandt - GSM: 0473 78 82 06 - E-mail: info@guyroelandt.be - Connect op  Facebook | Twitter - Webdevelopment door FW4