Actueel Reglement Modules
Ervaring Afwerking Reservatie

Missie


FOTO G-niek heeft geen studio en doet enkel en alleen lokatie fotografie buiten als het weer dat toelaat dus maw als het niet regent en de temperatuur boven de 12° C is. Er wordt dan samen gekeken naar een passende datum. FOTO G-niek heeft de eindbeslissing of de fotosessie effectief kan doorgaan.

ARTIKEL 1

Door het laten nemen van foto's verbindt de gefotografeerde er zicht toe alle rechten af te staan aan FOTO G-niek tenzij men kan bewijzen dat de foto's en het werk werden betaald.

Wie via vakantieveilingen 1 foto wint kan de andere genomen foto's én tijdsduur bijkopen. Wie niet is geďnteresseerd dient onmiddellijk 'Neen' te zeggen en niet achteraf.

ARTIKEL 2

Elke soort genomen foto is in eerste instantie ‘privé’. Er mag geen enkele foto op het internet verschijnen zonder het logo en het medeweten van de fotograaf ! Foto's die niet werden betaald werden geacht mogen gebruikt te worden als reclame voor deze website.

ARTIKEL 3

De lokaties worden gekozen door de fotograaf, de gefotografeerde kiest de kledij.

ARTIKEL 4

De gefotografeerde krijgt zo snel mogelijk de afgesproken foto's.

ARTIKEL 5

De gefotografeerde krijgt gratis 4 foto's in hoogste resolutie gekozen door de fotograaf maar wel voorzien van het logo van de fotograaf.

ARTIKEL 6

Alle foto’s in RAW kunnen worden aangekocht. U koopt immers dan alle copyrights op die manier af

ARTIKEL 7

Afdrukken kunnen worden aangekocht via de website www.guyroelandt.be - afwerking.

ARTIKEL 8

Vooraleer de shoot effectief doorgaat wordt duidelijk nog eens afgesproken : tijdstip, waar en welke soort foto’s worden genomen : 1 dag voor de gemaakte afspraak belt de te fotograferen persoon naar de fotograaf 0473 788 206 of de shoot effectief al dan niet kan doorgaan.


Aanmelden | Registreren - Copyright © 2021 Guy Roelandt - GSM: 0473 78 82 06 - E-mail: info@guyroelandt.be - Connect op  Facebook | Twitter - Webdevelopment door FW4